Test av babycall

foreldre på kjokken illustrasjonTest av babycall

Ikke se deg blind på tester. Mange kan være mer villedende enn veiledende, spesielt i de tilfelle hvor noen foreldre får utdelt et antall babycaller for å danne seg et inntrykk i løpet av noen uker. Det blir misvisende når en DECT babycall utkåres som vinner og et annet DECT merke får delt andreplass fordi den kan settes til lavere stråling, såkalt ECO DECT. Hvis man først har kjennskap til strålingsfaren vil man unngå å utsette sitt eget barn for pulserende mikrobølger fra DECT og ECO DECT.

Bransjeerfaring

Babyutstyrsbransjen arbeider med babycall til daglig. Dersom de ikke prioriterer eget «husmerke» vil de kunne gi deg en nøktern orientering på grunnlag av mange års erfaringer om kvalitet og driftsikkerhet. Dessuten vil vi anbefale deg å vektlegge det merke som gir service etter garantitiden. NOVA er norsk produsent av babycall som siden 1993 har utføret service også etter garantitiden.